divendres, 3 d’abril del 2009

Benvinguts a l'Àgora!

Us donem la benvinguda al blog de «Àgora, cultura i societat a Figueres», un cicle de debat que tindrà lloc el proper mes de maig, amb l'objectiu de difondre idees i crear debat sobre temes que creiem que són importants per al desenvolupament de la nostra ciutat, des d’un punt de vista social i cultural. En aquesta primera edició, el cicle es centrarà en l'arquitectura i l'urbanisme.

Des d'ara mateix, però, us convidem a fer-nos arribar els vostres missatges. Quins reptes creieu que té la nostra ciutat en relació a la gestió de l'espai públic? Com valoreu el seu patrimoni arquitectònic? Com us afecta l'actual problemàtica de l'accés a la vivenda? Quin paper creieu que té l'arquitectura contemporània en una ciutat mitjana com Figueres?

Tots els comentaris que rebem ens serviran per guiar el debat en cada sessió del cicle. D'aquesta manera, les inquietuds i les opinions de la ciutadania de Figueres (i de tots aquells, veïns propers o llunyans, que hi vulguin participar) tindran un paper central durant l'activitat.
Ja podeu consultar el programa fent clic sobre el següent enllaç:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada