dijous, 21 de maig del 2009

Propostes per descobrir Figueres per a forans i figuerencs

En resposta al comentari de CGR de l’11 de maig a l’article “El valor del patrimoni arquitectònic de Figueres”, us informem que, tots els que vulgueu conèixer millor el patrimoni figuerenc, podeu participar a la visita guiada que l’escriptor Sebastià Roig farà aquest diumenge 24 de maig a les 11.00h. La visita recorrerà el barri vell de Figueres, les seves places i carrers més emblemàtics, i els que vulgueu participar-hi heu d’enviar un correu a electrònic a clubdescobrir@sapienspublicacions.com. Aquesta activitat s’emmarca en la mostra de revistes en llengua catalana “Quiosc.cat”, que es celebra des d'avui fins diumenge a la Rambla.

L’oficina de turisme de l’Ajuntament també organitza, del 15 de juliol a l’11 de setembre, un recorregut a peu pel centre de la ciutat, amb la possibilitat d’enllaçar la visita amb l'entrada al Museu Dalí. La resta de l’any també se’n fan per a grups però cal fer una reserva prèvia. Si voleu més informació consulteu el web de l’oficina de turisme
.

I, finalment, us podem avançar que aquest estiu hi haurà visites guiades pel patrimoni figuerenc menys conegut fins ara. Tan bon punt tinguem més detalls, us n’informarem.

Si teniu altres propostes per conèixer millor la ciutat de Figueres, no dubteu en compartiu-les amb la resta de lectors!

1 comentari:

  1. Moltes gràcies Àgora ! aviam si el temps acompanya. Per cert, la parada de revistes en català de la Rambla de Figueres: molt recomanable ! n´hi han de tot tipus de temàtiques (cuina, infantil, familiar, motor, música...), pel que em van dir, tenen la seu a Barcelona i cada mes s´instal.len en una localitat de Catalunya. Ara faltaria que aquestes revistes es trobessin normalment als quioscos de qualsevol indret de Catalunya. Cgr

    ResponElimina