dilluns, 1 de juny del 2009

Dimecres 3 de juny, sessió de clausura: L'arquitectura contemporània en l'àmbit local

El proper dimecres 3 de juny tindrà lloc la quarta i última sessió del cicle de debat, sobre l’arquitectura contemporània en l’àmbit local, a càrrec dels arquitectes Benedetta Tagliabue i Enric Ruiz-Geli.
En aquesta primera edició d’«Àgora, cultura i societat a Figueres» diversos experts, pensadors i professionals han reflexionat sobre l’espai públic, l’arquitectura i l’urbanisme, per tal de donar eines que ajudin Figueres a definir-se com a ciutat mitjana del segle XXI.
Sense la col·laboració i l’acció dels ciutadans de Figueres però, això no seria possible. Per aquest motiu, hem volgut que les vostres inquietuds i reflexions tinguessin un paper central durant els debats i que el diàleg entre els conferenciants convidats i els experts locals es nodrís de les preguntes i comentaris que hem rebut a través del blog, de l’urna situada a la Biblioteca Fages de Climent i de les del públic assistent.
Esperem doncs, que seguiu fent-nos arribar les vostres opinions i que us animeu a venir el dimecres 3 de juny a les 19.30h a l’Auditori del Cercle Sport de Figueres. No oblideu fer córrer la veu entre els vostres coneguts!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada